Ultimate Ears Megaboom 3 trådløs høyttaler

Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Med i tilbudet

  Legg i handlekurv

  Om Ultimate Ears Megaboom 3 trådløs høyttaler

  raftfull lyd
  MEGABOOM 3 har et kraftig, men samtidig velbalansert og rent lydbilde. Den sylinderformede, trådløse høyttaleren er designet for å levere stereolyd jevnt i alle retninger. MEGABOOM 3 kommer med større woofer enn sine forgjengere og med en intensitet på bassen du både kan høre og føle. I motsetning til de fleste andre bærbare høyttalere går ikke kraften utover kvaliteten på musikken.
  Vanntett design
  MEGABOOM 3 er designet for å bli gjennomvåt uten at den tar den minste skade av det. Med vann- og støvsikker IP67-sertifisering, tåler den å være helt nedsenket i vann i opptil 30 minutter. Hvis du slipper den i bassenget, kommer den dessuten flytende opp til overflaten på få sekunder – klar til å spille igjen.
  Bilde av UE Megaboom 3
  Batteritid som er best i klassen
  MEGABOOM 3 har en batteritid på utrolige 20 timer. Du kan altså bruke den nesten i et helt døgn før den må lades. Med ladestasjonen Power Up (selges separat) kan du også lade høyttaleren trådløst.
  Magic button
  Med Megaboom 3 kan du spille, pause og hoppe over spor direkte på høyttaleren. Med et tastetrykk tar du kontroll over musikkstrømming mens du slipper å finne frem mobilen. Med Ultimate Ears-appen kan du koble 2, 3, 4 ... og over 150 BOOM- og MEGABOOM-høyttalere sammen og få den heftigste lydopplevelsen. Seriekoblingen fungerer med alle generasjoner BOOM- og MEGABOOM-høyttalere.

  Megaboom 3 har et kraftig og velbalansert og rent lydbilde.Den sylinderformede, trådløse høyttaleren leverer stereolyd i alle retninger.

  Med vann- og støvsikker IP67-sertifisering, tåler den å være helt nedsenket i vann i opptil 30 minutter.

  Med Megaboom 3 kan du spille, pause og hoppe over spor direkte på høyttaleren. Med et tastetrykk tar du kontroll over musikkstrømming mens du slipper å finne frem mobilen.

  Endre mobilvalg?