Doro Watch

Doro Watch
Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

1.495,-
Ikke på nettlager

Med i tilbudet

  Legg i handlekurv

  Våre mest populære tilbehør til Doro Watch

  Om Doro Watch

  Ukomplisert glede

  Doro Watch er spesielt utviklet for deg som er litt eldre, men som er nysgjerrig og ønsker å bruke ny og innovativ teknologi. Den er skapt på eldres premisser og gjør akkurat det en smartklokke skal gjøre – helt ukomplisert.

  Imponerende design

  Grensesnittet er visuelt imponerende med fokus på ett ikon om gangen. Klokkens skjerm er 1,28 tommer, har høy kontrast og er svært lyssterk, noe som gjør det brukervennlig. Urskiven og displayet er designet for å være lett å lese og har tydelig tekst og store ikoner.

  Holder deg aktiv

  Smartklokken hjelper deg med å holde oversikt over aktiviteter, treningsmål og helse. Den måler hvor mange skritt du går hver dag og du kan loggføre aktiviteter som løping eller sykling for å få en komplett oversikt over din daglige aktivitet. Doro Watch viser deg både puls og oksygennivå i blodet.

  Varslinger rett på smartklokken

  Du kan konfigurere og sammenkoble smartklokken med mobiltelefonen din, slik at du kan få varsler om innkommende anrop, meldinger, alarmer og avtaler i kalenderen direkte på klokken. Dersom du ønsker, kan du også konfigurere slik at klokken varsler deg når det er på tide å bevege seg.

  Tåler en skvett

  Doro Watch kan brukes hele dagen – hver eneste dag. Smartklokken har en IP68-klassifisering, som betyr at den er beskyttet mot støv og vann ned til 1,5 meter i opptil en time. Da trenger du ikke ta av deg smartklokken når du skal ta oppvasken eller når du skal padle en tur i kajakken.

  Lading gjort enkelt

  Doro Watch er utstyrt med et batteri på 300 mAh og er lekende lett å lade. Du setter den i ladestasjonen og batteriet fullades på mindre enn to timer. Når klokken er fulladet holder den en uke!

  Response by Doro

  Når klokken er koblet til en Doro-smarttelefon, kan den enkelt kobles opp mot Response by Doro-appen. Denne funksjonen kan brukes til å varsle familie eller venner dersom du trenger hjelp raskt. Når varselet godtas, foretas det automatisk et taleanrop med høyttaler og du kan få den hjelpen du trenger.

  Endre mobilvalg?