Samsung Galaxy Tab S4

Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Med i tilbudet

  Kjøp

  Anbefalt tilbehør til
  Samsung Galaxy Tab S4

  Telenor Powerbank 10000mAh
  Telenor Powerbank 10000mAh
  199,-

  Om Samsung Galaxy Tab S4

  Det første som slår deg når du holder en Samsung Galaxy Tab S4 i hånden, er den smakfulle designen i glass og metall, den sylskarpe skjermen og den glimrende bildegjengivelsen. Galaxy Tab S4 vil bli et midtpunkt i hjemmet, for alle i familien.

  Familiens digitale oppslagstavle

  Når Galaxy Tab S4 står i det skreddersydde stativet sitt, er hjemmets digitale oppslagstavle, Daily Board, alltid aktivert og tilgjengelig. Her kan du vise familiens fotoalbum, sjekke været, klokken og kalenderen.

  Hvert familiemedlems egen tablet

  Det er utrolig praktisk å slippe å logge av og på fra alle tjenester hver gang tableten brukes av de forskjellige familiemedlemmene. Med åtte ulike brukerprofiler kan hele familien ha sitt eget innhold og kontroll på egne tjenester og apper. For barna finnes også Kids Mode med morsomt og sikkert innhold. Tableten låses enkelt opp med kode, irisskanning eller ansiktsgjenkjenning.

   

  Si det med animasjoner

  Hold spissen av S Pen like over skjermflaten og klikk deretter med pennen for å få tilgang til et av Air Commands mange produktivitetsverktøy. Nå kan du bruke Live Message til å opprette animerte håndskrevne notater. Tegn direkte på bilder og send dem til vennene dine for å gjøre kommunikasjonen enda morsommere og mer dynamisk. Og du slipper å tenke på lading, S Pen bruker nemlig ikke batteri.

   

  Super skjerm

  Både når du er på reise og når du skal hygge deg hjemme i sofaen. Galaxy Tab S4s skarpe Super AMOLED skjerm på 10,5” har et høyde/breddeforhold (16:10) som ligger nærmere kinoformatet og gir mindre beskjæring enn på mer kvadratiske skjermer.

  Åpne opp med øynene dine

  Galaxy Tab S4 har nå fått irisskanning i tillegg til ansiktsgjenkjenning. En rask skanning av ansiktet eller øynene dine er alt som trengs for å låse opp tableten. Med Secure Folder kan du dessuten beskytte private filer og apper med kryptering basert på biometrisk autentisering, en metode som holder forsvarsindustristandard.
  Endre telefonvalg?