Samsung Galaxy Tab S3

Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Med i tilbudet

  Legg i handlekurv

  Om Samsung Galaxy Tab S3

  La din personlighet og kreativitet få fullt utløp. S3 er liten nok til at du alltid kan ha den med deg, samtidig stor nok for de storartede prosjektene. Her står underholdning og produktivitet i fokus.

  Underholdning til nye høyder

  Engasjerende og intuitiv på samme tid, uansett om du surfer, ser film eller spiller får du en behagelig opplevelse. Den sylskarpe Super AMOLED-skjermen gir unik bildekvalitet i skarpe naturtro farger med høy kontrast. 

  Samarbeidet med en av verdens fremste produsenter av lydsystemer, AKG, har resultert i 4 høyttalere med eksepsjonelt god lyd. 

  Surf til du så lenge du ønsker uten å anstrenge øynene. Blue Light Filter skåner øynene dine så du sovner godt selv etter sene kvelder med nettbrettet.

  Lynrask, med imponerende batteritid

  Med Octa core-prosessor i kombinasjon med 4GB internminne, veksler du lynraskt mellom spill, programmer, apper og nettsider. Den lange batteritiden i tillegg til hurtiglading gjør at batteriet ikke lenger begrenser deg.

  Når en strek sier mer enn ord..

  La deg inspirere og jobbe fritt når du har mulighet. Med S Pen former du og illustrerer ideer direkte på skjermen. S Pen viser vei med sylskarp teknologi. Den tynne spissen har en imponerende trykkfølsomhet og kan brukes selv på låst skjerm.

  Design

  Det slanke strømlinjeformete designet i glass og metall er en sann fryd for både øyne og hender. Stor skjerm med unik 2D-glass lar deg utforske den digitale tilværelsen til det fulle.

  La deg inspirere og jobbe fritt når du har mulighet. Med S Pen former du og illustrerer ideer direkte på skjermen. S Pen viser vei med sylskarp teknologi.

  Game on

  Opplev den nye generasjonen Vulkan API for forbedret grafikk. Sett brettet i gaming-modus og få spesialtilpasset spillmiljø med smarte funksjoner.
  Når du spiller er det du som sitter i førersete.

  Endre mobilvalg?