Huawei Mate 9 Pro

Rålekker på utsiden og revolusjonerende på innsiden.  Ta bilder du aldri har sett maken til!

Mobilen har støtte for 4G+.

Les mer

Velg farge

Forventet til lager i uke 8

Med i tilbudet

Velg hvordan du vil betale

Frihet med SWAP!

 • Med SWAP betaler du ned mobilen over 24 mnd.
 • Etter 12 mnd kan du bytte til valgfri mobil.
 • Da kan du returnere gammel mobil og starte ny SWAP-avtale. 
  Gjenstående beløp fra gammel avtale blir slettet.
 • Skjermforsikring er alltid inkludert.
 • Abonnement uten binding kommer i tillegg.
Se vilkår Mer om SWAP

Du betaler hele beløpet for mobilen med en gang. Velg om du vil bestille eller endre abonnement samtidig.

Pris for telefon

Betale nå
0,-
Pris pr mnd
329,-
Skjermforsikring
0,-
Minste totalpris 24 mnd
7.896,-
Kjøp
Abonnement bestilles på neste side

Pris for telefon

Kun telefon
7.999,-
Kun telefon hvis du er eller vil bli Telenorkunde
6.799,-

Om Huawei Mate 9 Pro

Egenskaper

 • 2 Leica kameralinser
 • 20 min. hurtiglading
 • Kurvet lekkert design

SIM-Kort

 • Denne telefonen kommer med Nano-SIM

I esken

 • Batteri
 • Lader
 • Telefon

Mate 9 Pro kommer i to ulike farger i børstet metall med en silkemyk finish. Buede kantene på mobilens bakside og frontskjermen, ser ikke bare rålekkert ut, det gir deg også et trygt godt grep om mobilen.

Revolusjonerende rask

Samspillet mellom maskinvare og software tar hurtighet til ett nytt nivå. Her får du en mobil som er lynrask fra start og fortsetter i samme tempo.

Batteri

Smart strømsparende teknologi gjør at du kan bruke mobilen i 2 dager før den igjen må lades. Med hurtiglading får du fult batteri på kun 20 minutter.

Sikkerhet

Fingerskanneren er på denne mobilen flyttet til forsiden og er i tillegg mye raskere enn sin forgjenger. Har du behov for enda ett sikkerhetsnivå, kan dette også enkelt settes opp.

4G+

Med denne mobilen får du 4G+. Det betyr at du får vår høyeste hastighet og vårt mest stabile nett.

Ofte stilte spørsmål

SWAP er et mobilprogram som gjør at du kan bytte mobil hvert eneste år. Fordelene med SWAP-programmet er mange, som inkludert med egen skjermforsikring.

SWAP lar deg kjøpe mobilen du drømmer om og betale den over 24 måneder. For å kunne kjøpe en mobil med SWAP, må du bestille ett valgfritt FRIHET eller UNG abonnement. Det er ingen binding på abonnementet og du kan fritt bytte abonnement etter en mnd.

Etter ett år kan du bytte inn mobilen til en ny valgfri modell. Da leverer du inn din gamle mobil og bestiller en ny SWAP-avtale, på samme måte du gjorde første gang. Resterende beløp i den gamle avtalen blir da slettet og det opprettes en ny avtale som du fortsetter å betale på.
SWAP er et tilbud til Telenors kunder. Du må derfor bestille et FRIHET eller UNG abonnement når du oppretter er SWAP avtale. Hvis du senere ønsker å bytte abonnement eller operatør kan du gjør det uten ekstra kostnader. Det er ingen bindingstid på abonnementene, bortsett fra at du må betale for den første måneden.
Månedprisen for telefonen i 24 mnd. Det er ingen bindingstid på abonnement, men du må bestille SWAP med abonnement
Når du kjøper mobil med SWAP må du tegne et FRIHET eller UNG abonnement. Abonnementet kommer i tillegg til månedsprisen du må betale for mobilen. Dvs. hvis du kjøper en mobil med en månedspris på 339,- sammen med abonnementet FRIHET 5GB til 399,- vil den totale månedspris bli: 339 + 399 = 738,- Merk at det ikke er bindingstid på abonnementet, og du står fritt til å endre abonnement og operatør om du ønsker det.
Ja, det kan du, men det må være ett av våre FRIHET eller UNG abonnement. Hvis du allerede har et av disse abonnementene og ønsker å beholde det, velger du bare samme abonnement i bestillingsløpet. Du beholder selvfølgelig ditt eksisterende telefonnummer.
Ja, det kan du, men du må vente til bindingsavtalen er ferdig eller betale et gebyr for å starte med SWAP i dag.
Ja, først velger du den mobilen og det abonnementet du ønsker deg (du må bli Telenorkunde). Når du legger inn telefonnummeret ditt i bestillingsløpet og gjennomfører bestillingen blir telefonnummeret automatisk overført til telenor. Vi sletter avtalen hos din eksisterende operatør og ordner alt det praktiske for deg.
Når du leverer inn din gamle mobil vil vi slette alt innhold på den og selge den videre i et land utenfor Norden. Dette gir mennesker som vanligvis ikke kan kjøpe helt ny smarttelefon mulighet til å bruke ny teknologi. Bra for deg og bra for miljøet.
Vi reparer telefonen din hvis du er så uheldig å knuse skjermen. Det er en egenandel på 500 kr.
Etter ett år kan du bytte inn din mobil til en valgfri ny modell hvis du oppretter en ny SWAP 24-mnd. mobilavtale. Når du har bestilt ny mobil og SWAP-avtale, sender du inn den gamle mobilen og vi sletter resterende beløp på din gamle avtale. Hvis du ønsker å bytte før 12 mnd. må du betale resterende beløp opp til 12 mnd.
Ved inngåelse av ny Telenor SWAP-avtale og innbytte av gammel mobil skal mobilen som leveres inn være i brukbar/funksjonell stand, dvs. uten skader av synlig art utover normal slitasje iht. Telenors krav. Hvis mobilen har skade som dekkes av Skjermforsikringen som inngår i SWAP-programmet kan mobilen byttes inn. Egenandel vil påløpe. Har mobilen annen skade må denne være utbedret for kundens regning før kunden kan levere inn mobilen, og dermed få avsluttet den eksisterende SWAP-avtalen. Se vilkår her
Ja, det kan du. Du må enten betale på avtalen i 24 måneder eller avslutte avtalen ved å betale ut restbeløpet.
Ja, dersom du har et FRIHET- eller UNG-abonnement, kan du kjøpe SWAP i gave. Registrer SWAP-avtalen på deg selv, så mottar du fakturaen og ikke den som får gaven.
Ja, men da må SWAP-avtalen overdras til ny eier. Eierskifte kan først skje sommeren 2017. Den nye eieren må ha ett FRIHET eller UNG-abonnement. - Overdragelse av SWAP kan gjøres uavhengig av abonnementet. Det er fullt mulig å endre abonnementet til ett annet enn det mobilen først ble kjøpt med. - En kunde kan ha 2 SWAP-avtaler registrert på ett mobilnummer, og opptil seks SWAP-avtaler totalt.
Har du noen andre spørsmål om SWAP, les mer her