Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite
Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

0,-
3.499,-
På lager (13)Leveringstid 1-5 dager

Med i tilbudet

  Velg betalingsmåte


  Mobil med SWAP

  189,-

  / mnd
  Totalt etter 24 mnd
  4.536,-
  Mobil uten SWAP
  3.499,-

  Gå videre

  Tilbake
  Abonnement velges på neste side
  Kjøp

  Anbefalt tilbehør til
  Huawei P30 Lite

  Huawei Freebuds 3 True Wireless
  Huawei Freebuds 3 True Wireless
  1.799,-
  PNY kabel USB-C 3M
  PNY kabel USB-C 3M
  299,-
  Ultimate Ears Megaboom 3 trådløs høyttaler
  Ultimate Ears Megaboom 3 trådløs høyttaler
  1.999,-

  Om Huawei P30 Lite

  SIM-Kort

  • Denne mobilen kommer med nano-SIM

  Kamera i særklasse

  Få et bredere perspektiv med 120° ultra-vidvinkellinse og fang opp landskap i fantastiske bilder der alt kommer frem. Ta bilder uten grenser.

  Gi bildene dine et boost med kraftig Al-scenegjenkjenningsteknologi. Frontkameraet kan identifisere mer enn 8 kategorier i sanntid, mens bakkameraet gjenkjenner 22 forskjellige kategorier. Farge, belysning og kontrast justeres automatisk for å gi deg fantastiske bilder.

  Dristig og lekker skjerm

  Den 6,15 tommers FHD-skjermen er stor, dristig og har et lekkert dråpedesign. I tillegg har skjermen TÜV Rheinland Eye Comfort Certification, og er designet for å være mer behagelig å se på.

  Design

  Strømlinjeformet, og hviler godt i hånden din. Det slanke 3D-kurvede glassdesignet er lett å gripe og gjør det lett å bruke telefonen med én hånd. Den er tilgjengelig i tre farger, inkludert en iøynefallende gradert fargefinish.

  Ikke la batteriet stoppe deg

  Ikke la batteriet ditt stoppe deg. Med HUAWEI 9V2A Quick Charge, lades det kraftige 3340 mAh-batteriet4 raskere og varer lenger – slik at du kan tenke på andre ting i din hektiske hverdag.

  Tar spill til et nytt nivå

  Klar. Ferdig. Gå. Den revolusjonære grafiske prosesseringsteknologien som drives av GPU TURBO 2.0, forbedrer ytelsen og gir en raskere, jevnere og kraftigere spillopplevelse.

  Minne

  Forbedret RAM og minne betyr at det er mer plass til det du setter pris på, for eksempel filene som du bruker hver dag, musikk, bilder, videoer og apper.

  Verden for dine føtter

  Det har aldri vært lettere å utforske verden. HiVisions AR-oversettelse fjerner språkbarrierer og gjør reisingen enkel. Skann for å oversette fremmedspråk i sanntid – alt fra gateskilt til restaurantmenyer. Du kan nå mestre alle språk.

  Dette er SWAP

  Kort forklart på ett minutt

  Når du kjøper mobil med SWAP betaler du ingenting nå. Månedsprisen fordeles over 24 mnd. Etter 12 mnd. kan du velge deg en ny mobil. Da slettes den gamle avtalen og du starter på en ny SWAP-avtale. Ønsker du ikke å bytte, beholder du bare mobilen.
  Bestill ny mobil med SWAP. Velg abonnement, logg inn og følg deretter stegene videre for swapping.
  Du beholder den gamle mobilen til du får ny mobil. Når du mottar den nye mobilen din får du samtidig en returpakke som du kan bruke til å returnere din gamle mobil.

  Se alt om swapping

  Skjermforsikring er alltid inkludert når du kjøper mobiel med SWAP. Nå får du også med SWAP Plussforsikring i 2 måneder. Den dekker alle skader, tap og tyveri. Er uhellet ute erstatter vi i tillegg mobilen din innen en virkedag i hele Europa!

  Våre Yng-abonnement har alltid SWAP Plussforsikring inkludert.

  Mer om SWAP-forsikringer

  Den totale månedsprisen får du ved å legge sammen månedsprisen for mobilen + månedsprisen for abonnementet du velger.

  F.eks. hvis du kjøper en mobil med en månedspris på 339,- sammen med abonnementet Medium 5GB til 399,- vil den totale månedsprisen bli: 339 + 399 = 738,-

  Ja, det kan du. Vil du sende den tilbake senere, betaler du for begge avtaler til gammel mobil er innsendt. Vil du beholde mobilen etter avtaleperioden betaler du enten for mobilen i 24 måneder, eller du kan avslutte avtalen (når som helst) ved å betale restbeløpet.

  Endre mobilvalg?