Huawei P20

Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Med i tilbudet

Velg betalingsmåte


Telefon med SWAP

239,-

/ mnd
Totalt etter 24 mnd
5.736,-
Telefon uten SWAP

Gå videre

Tilbake
Abonnement velges på neste side
Kjøp

Anbefalt tilbehør til
Huawei P20

Urbanista San Francisco
Urbanista San Francisco
199,-
MovieMask GO, svart
MovieMask GO, svart
399,-
Ultimate Ears Megaboom
Ultimate Ears Megaboom
1.499,-

Om Huawei P20

Egenskaper

 • Wifi Tale Full innendørsdekning
 • 4G Tale - Surf og snakk samtidig
 • 4G+ - Best på fart og dekning

I esken

 • Batteri
 • Lader
 • Telefon

Kampanje! Nå får du gavekort fra Helly Hansen på 1500,- ved kjøp av P20 og P20 Pro. Tilbudet gjelder frem til 30. november. Les mer her

Kunsten med lys

Nye Huawei P20 er inspirert av de skinnende bølgene av lysenergi som fyller kosmos. Det bøyde glasset stiller sammen konseptene styrke og lys for en virkelig lysende design av en smarttelefon.

Det nye HUAWEI FullView-displayet

Presisjon helt ned til siste piksel. FullView-displayet kommer til sin rett på den 5,8 tommers RGBW-skjermen, noe som gir et strålende lyst skjermbilde, samtidig som den bruker mindre strøm.

Nytt Leica dobbeltkamera

Huaweis partnerskap med Leica har fått kameratilhengere til å falle for fotografering med mobiltelefon. Det nye dobbeltkameraet fra Leica, er laget for å levere klare, detaljerte bilder, og få deg til å bli forelsket i kameraet på nytt.

Bransjeledende sensor

Mer lys absorberes av sensoren, og mer lys betyr klarere, svært detaljerte bilder med overlegen kvalitet, selv i dårlig lys.

AI bildestabilisering.

HUAWEI AI bildestabilisering lar deg ta bilder som er helt uten uskarpheter, ved lite lys i nattmodus når kameraet holdes i hånden. Tripod er ikke nødvendig. Nattmodus balanserer med stor kontrast for at du skal kunne ta klare, lysbalanserte øyeblikksbilder med alle innstillinger på en enkel måte.

960 fps Supersakte film

Få tiden til å gå saktere, helt ned til 960 rammer per sekund, med 960 fps Supersaktefilm-videomodus, og fang opp livets mest dyrebare øyeblikk før de farer forbi.

Fra Selfie til selvportrett

Frontkameraet på 24 mp gjør at hver selfie du tar vil bli fantastiske. Ingen hvis, ingen men. Det leverer livaktige, skarpe og blennende bilder, dag eller natt, zoomet inn eller langt unna.

3D-portrettbelysning

Huawei P20 bruker sin AI-drevne 3D-teknologi for ansiktsmodellering til å følge konturene på ansiktet ditt, og justerer for de mest flatterende selfiene. 3D portrettbelysning tilbyr også en rekke lyseffekter av studiokvalitet for å gjøre raske selfier til flotte portretter.

Profesjonell innramming

Når du tar et bilde, vil Huawei P20 straks komme med intelligente layoutforslag for å forbedre komposisjonen din, og dermed bringe bildene dine opp til profesjonell standard uten at det krever noe ekstra av deg.

Mer kraft, som varer lenger

Huawei P20 har et svært kraftig batteri som lades opp fort og sikkert, og holder på strømmen mye lenger. Med Huawei SuperCharge kan det kraftige 3400 mAh batteriet hurtiglade i stor fart for maksimal tilfredshet.

Huawei P20 blir enda bedre hos Telenor

Du får nemlig så mye mer enn bare en mobil! Vi sørger for at mobilen er ferdig satt opp med alle våre tjenester, slik at du får maksimalt utbytte av mobilen fra første gang du tar den i bruk.

Verdens raskeste mobilnett

 • Telenor har verdens raskeste nett! Resultatet er basert på målinger foretatt med hastighetsappen Speedtest by Ookla gjennom hele andre kvartal 2018.
 • Vi har mer enn 50% flere basestasjoner enn noen annen operatør i Norge.
 • Vi bygger alltid med flere frekvenser som gir mye bedre stabilitet og enda større hastigheter.
 • Denne mobilen støtter 4G+ og du vil derfor få maksimalt utbytte av farten og dekningen vår.

 

WiFi Tale – snakk der det tidligere ikke var mulig

 • Ring og send SMS/MMS over det trådløse nettet.
 • Gir krystallklar lyd.
 • Fungerer like bra på alle trådløse nettverk uansett leverandør.
 • Samtaler på WiFi Tale går sømløst over på 4G Tale når du går bort fra WiFi sonen.

4G Tale – den mest moderne taletjenesten

 • Raskere oppkoblingstid, kun 2-3 sekunder.
 • Få krystallklar lyd i HD-kvalitet med redusert bakgrunnsstøy.
 • Surf og snakk samtidig uten at det går utover hastigheten.

MMS med bedre kvalitet

 • Kun hos Telenor kan du med denne mobilen sende MMS på opptil 2 MB.
 • Du kan både sende et bilde i bedre kvalitet og flere bilder samtidig.
 • Standard i markedet er på kun 300kb. Forskjellen er enorm!

SWAP

En trygg og fleksibel måte å kjøpe og eie mobil!

Når du kjøper mobil med SWAP betaler du ingenting nå. Månedsprisen fordeles over 24 mnd. Etter 12 mnd. kan du velge deg en ny mobil. Da slettes den gamle avtalen og du starter på en ny SWAP-avtale. Ønsker du ikke å bytte, beholder du bare mobilen.
Bestill ny mobil med SWAP. Velg abonnement, logg inn og følg deretter stegene videre for swapping.
Du beholder den gamle mobilen til du får ny mobil. Når du mottar den nye mobilen din får du samtidig en returpakke som du kan bruke til å returnere din gamle mobil.

Se alt om swapping

Skjermforsikring er alltid inkludert når du kjøper mobiel med SWAP. Nå får du også med SWAP Plussforsikring i 3 måneder. Den dekker alle skader, tap og tyveri. Er uhellet ute erstatter vi i tillegg mobilen din innen en virkedag i hele Europa!

Våre Yng-abonnement har alltid SWAP Plussforsikring inkludert.

Mer om SWAP-forsikringer

Den totale månedsprisen får du ved å legge sammen månedsprisen for mobilen + månedsprisen for abonnementet du velger.

F.eks. hvis du kjøper en mobil med en månedspris på 339,- sammen med abonnementet Medium 5GB til 399,- vil den totale månedsprisen bli: 339 + 399 = 738,-

Ja, det kan du. Vil du sende den tilbake senere, betaler du for begge avtaler til gammel mobil er innsendt. Vil du beholde mobilen etter avtaleperioden betaler du enten for mobilen i 24 måneder, eller du kan avslutte avtalen (når som helst) ved å betale restbeløpet.
Nei, alle velkomstmeldinger blir stoppet etter 15.november frem til julesalget er over. Dette for å unngå å avsløre julegaver kjøpt hos oss. Meldinger om postgang ved bestilling fra nettbutikken er imidlertid styrt av Posten og vil ikke stoppes.