Huawei P20

Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Med i tilbudet

  Velg betalingsmåte


  Telefon med SWAP

  249,-

  / mnd
  Totalt etter 24 mnd
  5.976,-
  Telefon uten SWAP

  Gå videre

  Tilbake
  Abonnement velges på neste side
  Kjøp

  Anbefalt tilbehør til
  Huawei P20

  PNY Fast 3 Duo Vegglader
  PNY Fast 3 Duo Vegglader
  199,-
  PNY Car Holder Magnet
  PNY Car Holder Magnet
  199,-

  Om Huawei P20

  Egenskaper

  • Wifi TaleFull innendørsdekning
  • 4G Tale- Surf og snakk samtidig
  • 4G+- Best på fart og dekning

  I esken

  • Batteri
  • Lader
  • Telefon

  Kunsten med lys

  Nye Huawei P20 er inspirert av de skinnende bølgene av lysenergi som fyller kosmos. Det bøyde glasset stiller sammen konseptene styrke og lys for en virkelig lysende design av en smarttelefon.

  Det nye HUAWEI FullView-displayet

  Presisjon helt ned til siste piksel. FullView-displayet kommer til sin rett på den 5,8 tommers RGBW-skjermen, noe som gir et strålende lyst skjermbilde, samtidig som den bruker mindre strøm.

  Nytt Leica dobbeltkamera

  Huaweis partnerskap med Leica har fått kameratilhengere til å falle for fotografering med mobiltelefon. Det nye dobbeltkameraet fra Leica, er laget for å levere klare, detaljerte bilder, og få deg til å bli forelsket i kameraet på nytt.

  Bransjeledende sensor

  Mer lys absorberes av sensoren, og mer lys betyr klarere, svært detaljerte bilder med overlegen kvalitet, selv i dårlig lys.

  AI bildestabilisering.

  HUAWEI AI bildestabilisering lar deg ta bilder som er helt uten uskarpheter, ved lite lys i nattmodus når kameraet holdes i hånden. Tripod er ikke nødvendig. Nattmodus balanserer med stor kontrast for at du skal kunne ta klare, lysbalanserte øyeblikksbilder med alle innstillinger på en enkel måte.

  960 fps Supersakte film

  Få tiden til å gå saktere, helt ned til 960 rammer per sekund, med 960 fps Supersaktefilm-videomodus, og fang opp livets mest dyrebare øyeblikk før de farer forbi.

  Fra Selfie til selvportrett

  Frontkameraet på 24 mp gjør at hver selfie du tar vil bli fantastiske. Ingen hvis, ingen men. Det leverer livaktige, skarpe og blennende bilder, dag eller natt, zoomet inn eller langt unna.

  3D-portrettbelysning

  Huawei P20 bruker sin AI-drevne 3D-teknologi for ansiktsmodellering til å følge konturene på ansiktet ditt, og justerer for de mest flatterende selfiene. 3D portrettbelysning tilbyr også en rekke lyseffekter av studiokvalitet for å gjøre raske selfier til flotte portretter.

  Profesjonell innramming

  Når du tar et bilde, vil Huawei P20 straks komme med intelligente layoutforslag for å forbedre komposisjonen din, og dermed bringe bildene dine opp til profesjonell standard uten at det krever noe ekstra av deg.

  Mer kraft, som varer lenger

  Huawei P20 har et svært kraftig batteri som lades opp fort og sikkert, og holder på strømmen mye lenger. Med Huawei SuperCharge kan det kraftige 3400 mAh batteriet hurtiglade i stor fart for maksimaltilfredshet.

  Dette er SWAP

  Kort forklart på ett minutt

  Når du kjøper mobil med SWAP betaler du ingenting nå. Månedsprisen fordeles over 24 mnd. Etter 12 mnd. kan du velge deg en ny mobil. Da slettes den gamle avtalen og du starter på en ny SWAP-avtale. Ønsker du ikke å bytte, beholder du bare mobilen.
  Bestill ny mobil med SWAP. Velg abonnement, logg inn og følg deretter stegene videre for swapping.
  Du beholder den gamle mobilen til du får ny mobil. Når du mottar den nye mobilen din får du samtidig en returpakke som du kan bruke til å returnere din gamle mobil.

  Se alt om swapping

  Skjermforsikring er alltid inkludert når du kjøper mobiel med SWAP. Nå får du også med SWAP Plussforsikring i 2 måneder. Den dekker alle skader, tap og tyveri. Er uhellet ute erstatter vi i tillegg mobilen din innen en virkedag i hele Europa!

  Våre Yng-abonnement har alltid SWAP Plussforsikring inkludert.

  Mer om SWAP-forsikringer

  Den totale månedsprisen får du ved å legge sammen månedsprisen for mobilen + månedsprisen for abonnementet du velger.

  F.eks. hvis du kjøper en mobil med en månedspris på 339,- sammen med abonnementet Medium 5GB til 399,- vil den totale månedsprisen bli: 339 + 399 = 738,-

  Ja, det kan du. Vil du sende den tilbake senere, betaler du for begge avtaler til gammel mobil er innsendt. Vil du beholde mobilen etter avtaleperioden betaler du enten for mobilen i 24 måneder, eller du kan avslutte avtalen (når som helst) ved å betale restbeløpet.

  Endre telefonvalg?