Huawei Mate 10 Pro

Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Med i tilbudet

  Velg betalingsmåte


  Telefon med SWAP

  299,-

  / mnd
  Totalt etter 24 mnd
  7.176,-
  Telefon uten SWAP

  Gå videre

  Tilbake
  Abonnement velges på neste side
  Kjøp

  Anbefalt tilbehør til
  Huawei Mate 10 Pro

  PNY Car Holder Magnet
  PNY Car Holder Magnet
  199,-
  PNY Fast 3 Duo Vegglader
  PNY Fast 3 Duo Vegglader
  199,-

  Om Huawei Mate 10 Pro

  Egenskaper

  • WiFi Tale- Full innendørsdekning
  • 4G Tale- Surf og snakk samtidig
  • 4G+- Best på fart og dekning

  I esken

  Batteri
  Lader
  Telefon

  Huawei Mate 10 Pro har fremtidens intelligens godt pakket inn i et lekkert ikonisk design. Den lynraske mobilen er proppfull av kraft og masse spennende teknologi som åpner opp en helt ny verden.

  Signaturdesign

  Den lekre utformingen av mobilen ligger perfekt i hånden og føles like godt som den ser ut. Et sterk og robust glasslag dekker både front- og bakside. Huawei har sin egen signaturstripe som highligter kameraene på baksiden av mobilen.

  Brukervennlighet til ett nytt nivå

  Proppfull av innovative og brukervennlige funksjoner åpner dette brukergrensesnittet opp for en helt ny epoke. Huawei Mate 10 Pro er både lynrask, intuitiv og responsiv. Med en enkel skjermkabel kan Huawei Mate 10 Pro kobles til en PC

  Ultimat ytelse

  Fremtidens intelligens kommer i form av Kirin AI prosessor. Verdens nyheten gir deg raskere, kraftigere og en helt sømløs opplevelse! Den lærer av bruken din og forutser hvilke områder som bør optimaliseres for å holde den i perfekt stand.

  Intelligent fotografering

  Den dobble kameralinsen med f/1.6 blenderåpning gir alltid et flott resultat. Skarpe og krystallklarebilder uansett om det er dårlig belysning eller du tar bilder på farten.

  Suveren batterikapasitet

  Den intelligente teknologien bak batteriet, lærer av ditt bruk og allokerer ressursene tilpasset deg. På den måten bruker den kraften der du trenger og minimerer det du ikke bruker. I tillegg kan mobilen hurtiglades. På bare 20 minutter kan du lade opp mobilen for en hel dags bruk.

  Dette er SWAP

  Kort forklart på ett minutt

  Når du kjøper mobil med SWAP betaler du ingenting nå. Månedsprisen fordeles over 24 mnd. Etter 12 mnd. kan du velge deg en ny mobil. Da slettes den gamle avtalen og du starter på en ny SWAP-avtale. Ønsker du ikke å bytte, beholder du bare mobilen.
  Bestill ny mobil med SWAP. Velg abonnement, logg inn og følg deretter stegene videre for swapping.
  Du beholder den gamle mobilen til du får ny mobil. Når du mottar den nye mobilen din får du samtidig en returpakke som du kan bruke til å returnere din gamle mobil.

  Se alt om swapping

  Skjermforsikring er alltid inkludert når du kjøper mobiel med SWAP. Nå får du også med SWAP Plussforsikring i 2 måneder. Den dekker alle skader, tap og tyveri. Er uhellet ute erstatter vi i tillegg mobilen din innen en virkedag i hele Europa!

  Våre Yng-abonnement har alltid SWAP Plussforsikring inkludert.

  Mer om SWAP-forsikringer

  Den totale månedsprisen får du ved å legge sammen månedsprisen for mobilen + månedsprisen for abonnementet du velger.

  F.eks. hvis du kjøper en mobil med en månedspris på 339,- sammen med abonnementet Medium 5GB til 399,- vil den totale månedsprisen bli: 339 + 399 = 738,-

  Ja, det kan du. Vil du sende den tilbake senere, betaler du for begge avtaler til gammel mobil er innsendt. Vil du beholde mobilen etter avtaleperioden betaler du enten for mobilen i 24 måneder, eller du kan avslutte avtalen (når som helst) ved å betale restbeløpet.

  Endre telefonvalg?