Huawei Mate 10 Lite

Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Med i tilbudet

  Velg betalingsmåte


  Telefon med SWAP

  179,-

  / mnd
  Totalt etter 24 mnd
  4.296,-
  Telefon uten SWAP

  Gå videre

  Tilbake
  Abonnement velges på neste side
  Kjøp

  Anbefalt tilbehør til
  Huawei Mate 10 Lite

  Popsockets
  Popsockets
  99,-

  Om Huawei Mate 10 Lite

  I esken

  Batteri
  Lader
  Telefon

  Mate 10 Lite har en 5,9 tommer skjerm som gir deg en super visningsopplevelse. Skjermen har en 83% "screen-to-body" ratio hvor du enkelt kan kjøre to apper samtidig, side-om-side.

  Kamera

  Mate 10 Lite er utstyrt med hele 4 kameralinser, to på forsiden og to på baksiden. De to kameraene på baksiden har en 16 MP linse og en 2 MP linse for å få en imponerende dybde i bildene, samt fremkalle profesjonelle bokeh-effekter. Med "bilder i bevegelse"-modus kan du fange opp bilder i bevegelse som 2-sekunder kortfilmer.

  Batteri

  Her får du et mindre batteri med høy ytelse. Det 3340 mAh-batteriet kan vare opp til 2 dager ved normalt bruk.

  Enkel lagring

  Tegn en "S" på skjermen for å få tatt et langt skjermbilde av en artikkel og lange bilder. Bank to ganger med en finger for å ta et skjembilde. Bank to ganger med to fingre for å ta et opptak.

  Dette er SWAP

  Kort forklart på ett minutt

  Når du kjøper mobil med SWAP betaler du ingenting nå. Månedsprisen fordeles over 24 mnd. Etter 12 mnd. kan du velge deg en ny mobil. Da slettes den gamle avtalen og du starter på en ny SWAP-avtale. Ønsker du ikke å bytte, beholder du bare mobilen.
  Bestill ny mobil med SWAP. Velg abonnement, logg inn og følg deretter stegene videre for swapping.
  Du beholder den gamle mobilen til du får ny mobil. Når du mottar den nye mobilen din får du samtidig en returpakke som du kan bruke til å returnere din gamle mobil.

  Se alt om swapping

  Skjermforsikring er alltid inkludert når du kjøper mobiel med SWAP. Nå får du også med SWAP Plussforsikring i 2 måneder. Den dekker alle skader, tap og tyveri. Er uhellet ute erstatter vi i tillegg mobilen din innen en virkedag i hele Europa!

  Våre Yng-abonnement har alltid SWAP Plussforsikring inkludert.

  Mer om SWAP-forsikringer

  Den totale månedsprisen får du ved å legge sammen månedsprisen for mobilen + månedsprisen for abonnementet du velger.

  F.eks. hvis du kjøper en mobil med en månedspris på 339,- sammen med abonnementet Medium 5GB til 399,- vil den totale månedsprisen bli: 339 + 399 = 738,-

  Ja, det kan du. Vil du sende den tilbake senere, betaler du for begge avtaler til gammel mobil er innsendt. Vil du beholde mobilen etter avtaleperioden betaler du enten for mobilen i 24 måneder, eller du kan avslutte avtalen (når som helst) ved å betale restbeløpet.

  Endre telefonvalg?