Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 Pro
Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

2.490,-
Confirmed, 21.10.2022

Med i tilbudet

  Legg i handlekurv

  Våre mest populære tilbehør til Samsung Galaxy Buds2 Pro

  Om Samsung Galaxy Buds2 Pro

  Ny og mer behagelig design

  De merkes knapt, og sitter behagelig. Størrelsen er 15 % mindre enn forgjengeren Samsung Galaxy Buds Pro, og passer alle øreformer – gir en myk og tettsittende følelse.

  Suveren lyd

  Til tross for den beskjedne størrelsen er lyden stor, med tung bass og skarp diskant. De to høyttalerne i hver hodetelefon omslutter deg med lyd som får deg til å leve deg inn i og nyte gamingen, filmen eller konserten.

  Intelligent Audio

  Intelligent Audio innebærer flere smarte aspekter ved Galaxy Buds2 Pro, blant annet forbedret aktiv støydemping, AI-drevet stemme- og samtalestyring samt mulighet for 360-graders lytteopplevelse.

  Smart, forbedret aktiv støydemping

  Den aktive støydempingen er oppgradert i forhold til den tidligere Galaxy Buds Pro-modellen, og er enda mer effektiv med flere graderinger. Velg på en skala mellom å stenge lyd ute og fange opp lyd som øret normalt ikke oppfatter. AI tilpasser lyttingen Galaxy Buds2 Pro reagerer automatisk på tale, slik at du kan snakke direkte med noen og høre hva de sier uten at du må slå av den aktive støydempingen. Mottakeren vil høre stemmen din klart og tydelig selv om du befinner deg utendørs i vind eller på en støyfull kafé.

  Vinden kan ikke forstyrre

  Den myke formen til Galaxy Buds2 Pro er ikke bare behagelig og fin å se på. Den er også utformet for å redusere vindsus, slik at du kan lytte og ha en samtale også når det blåser.

  Ta opp med hodetelefonene

  Du kan ta opp filmklipp og bruke mikrofon fra Buds2 Pro for å få en realistisk og klar lyd.

  Lad for dagens aktiviteter

  Når det er fulladet, holder batteriet i hodetelefonene i opptil 8 timer. Med både stemmeassistent og aktiv støydemping aktivert holder batteriet i opptil 5 timer. Du har lading i etuiet i opptil 30 timer.

  Sterkere sammen

  Få en enklere hverdag, og bruk Galaxy Buds2 Pro sammen med dine øvrige Samsung-enheter, for eksempel TV, mobil, tablet og PC. Naturligvis fungerer Galaxy Buds2 Pro også til de fleste produkter fra andre produsenter. Samsungs økosystem er åpent og fritt!

  Galaxy Buds2 Pro tåler mer

  Buds2 Pro tåler både vann og svette, og kan selvfølgelig være med på løpe-, ski- eller padleturen. De er klassifisert i henhold til IPX7, noe som innebærer at de tåler å ligge på opptil en meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter.

  Finn hodetelefonene

  Med SmartThings Find-appen installert på mobilen, tableten eller PC-en finner du Galaxy Buds2 Pro raskt og enkelt.

  Spesifikasjoner

  Generelt

  Produkttype

  True wireless-hodetelefoner - Bluetooth - trådløs

  Lydutgang

  Hodetelefonenes formfaktor

  I øret

  Overføringsteknologi

  Trådløs

  Trådløs teknologi

  Bluetooth

  Mikrofon

  Produktformfaktor

  Innebygd

  Strømforsyning

  Batteri

  Batteri hodetelefon

  Endre mobilvalg?