God Som Ny

Samsung Galaxy S20 FE 128GB

Samsung Galaxy S20 FE 5G
3.990,-
* beløpet er mot ny modell på telenor.no

Det er trygt å kjøpe en God Som Ny-mobil!

God Som Ny-mobilene er grundig sjekket og kontrollert, slik at du kan være trygg på at alt fungerer som det skal. Kun de mobilene som består en omfattende kvalitetssjekk godkjennes. 

 • 60 dagers åpent kjøp 
 • To års garanti
 • Kvalitetssjekket
 • Enkelt og trygt
 • Bra for miljøet
Les mer

Egenskaper

Dette produktet leveres kun i denne fargen:

Velg farge

Velg gradering

Bestill3.990,-

Med i tilbudet


  Våre mest populære tilbehør til Samsung Galaxy S20 FE 128GB

  Hva har du fra før og hva trenger du av nytt?
  God Som Ny-mobiler leveres uten lader og ørepropper. Legg til det du trenger her.

  Om Samsung Galaxy S20 FE 128GB

  Kameraet

  Nå kan du ta bilder og video og legge dem rett utmed profesjonell kvalitet. Og så enkelt, ved hjelp av smart og kraftig AI. Telekameraet tar deg nærmere – opptil 30xspace zoom og 3x optisk zoom. Det lysfølsomme hovedkameraet (f/1.8) gir deg best bilder i mørket og kameraet med 123° ultravidvinkel fanger bildet slik øyet ser det. Du kan skape dybde i bildene ved å gjøre bakgrunnen mer uskarp, det som kalles bokeh. Med Galaxy S20 FE får du med det andre går glipp av. La 30x space zoom og 3x optisk zoom gi deg sjansen til lynraskt å fange opp det som skjer langt borte.

  Galaxy S20 FE har et svært lysfølsomt kamera. Så du kan ta skarpe bilder også når mørket senker seg. Takket være kombinasjonen av stor blenderåpning, optikk av høy kvalitet og store kamerasensorer slipper Galaxy S20 FE inn mer lys. Tar du ett bilde, kan du la kameraet ta flere. Etterpå hjelper AI deg med automatisk å velge de 5–14 beste bildene fra øyeblikket. Du slipper å ta flere bilder, kameraet tar seg av det hvis du vil.

  Ytelsen

  Galaxy S20 FE 5G er klar for 5G, har en kraftig og rask prosessorer. Programvaren som ligger i bunnen, er også en veldig viktig del, ikke minst for din opplevelse. Dessuten har Galaxy S20 FE mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men som også forlenger batteriets kapasitet og gir mer effektiv lagringskapasitet.  120 Hz betyr raskere skjerm og overtak i spillet.

  En raskere skjerm skaper en mer behagelig følelse som er vanskelig å beskrive. Men har du først prøvd den, er det vanskelig å nøye seg med noe annet. Du kan bla jevnere mellom sider og apper. Hastigheten gir deg som spiller en fordel, ikke minst takket være kombinasjonen med lynrask berøringsrespons. Skjermen til Galaxy S20 FE er dobbelt så rask som på Galaxy S10.

  Galaxy S20 FE har et kraftfullt batteri på 4500 mAh. Men det er ikke bare de store batteriene som gir utholdenhet – både lagringskapasitet og prosessor er mer effektive slik at strømforbruket blir ytterligere redusert. Galaxy S20 FE har naturligvis også  nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50%.

  Med Galaxy S20 FE får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for krevende arbeid eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

  Design

  Galaxy S20 FE har en skjerm som dekker mesteparten av mobilflaten, en stor skjerm uten at mobilen har blitt større, med andre ord. Du opplever mer av film og bilder i en mobil som ligger behagelig i hånden. Apper og funksjoner er lett tilgjengelige og kan plasseres slik at du alltid har lett tilgang til det du bruker ofte.

  Vann- og støvbestandig

  Galaxy S20 FE er naturligvis støv- og vanntett i henhold til IP68, noe som betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

  Trygg med Samsung Knox

  Din Galaxy S20 FE har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

  Kameraet
  Skildre verden på din egen måte
  Nå kan du ta bilder og video og legge dem rett ut
  med profesjonell kvalitet. Og så enkelt, ved hjelp av
  smart og kraftig AI.
  Tredobbelt kamera for alle øyeblikk
  Telekameraet tar deg nærmere – opptil 30x
  space zoom og 3x optisk zoom. Det lysfølsomme
  hovedkameraet (f/1.8) gir deg best bilder i mørket
  og kameraet med 123° ultravidvinkel fanger
  bildet slik øyet ser det. Du kan skape dybde i
  bildene ved å gjøre bakgrunnen mer uskarp, det
  som kalles bokeh.
  30x space zoom og 3x optisk zoom tar deg nærmere
  Med Galaxy S20 FE får du med det andre går glipp
  av. La 30x space zoom og 3x optisk zoom gi deg
  sjansen til lynraskt å fange opp det som skjer langt borte

  Endre mobilvalg?